CasianaFIT

Teste genetice

Testarea genetică vă permite să aflați cum puteți pierde în greutate în mod eficient, la ce alimente corpul reacţionează optim şi cum puteţi folosi informaţiile genetice pentru menţinerea sănătăţii.

Variațiile genetice afectează modul în care organismul răspunde la anumite substanțe nutritive și ingrediente alimentare și care substanțe pot fi transformate și utilizate corect. Din moment ce alimentaţia joacă un rol vital pentru sănătatea, noastră, acum ne putem analiza genele și apoi ajustăm dieta astfel încât să poată fi prevenite peste 20 de probleme metabolice potențiale.

Această zonă este numită Nutrigenetică, adică ajustarea planului alimentar se bazează pe date genetice. Prin analiza a mai mult de 50 de variații genetice, obținem informații valoroase despre punctele noastre forte cât și despre anumite deficiențe înnăscute.

Ce alimente sunt sănătoase pentru tine?

Pentru a decide dacă un anumit aliment sau ingredient este sănătos pentru tine, trebuie să luăm în considerare imaginea de ansamblu. În unele probleme metabolice genetice, produsele lactate care conțin calciu sunt foarte sănătoase pentru organism, în timp ce în alte situații acestea pot fi nesănătoase. În acest caz, alte alimente cu conținut ridicat de calciu sunt deosebit de importante, pentru a rezolva o problemă de metabolizare fără a declanșa alta. Dacă această condiție este cumulată cu o reducere a detoxifierii metalelor grele (cum ar fi plumbul), din cauza altor variații genetice nefavorabile, cererea de calciu și alte micronutrienți este în continuare crescută, pentru a preveni o intoxicație cu metale grele . Prin urmare, nevoile actuale de calciu pot fi determinate numai dacă toate genele relevante sunt incluse în decizie.

Beneficiile

Printr-o analiză a mai mult de 50 de gene care sunt relevante pentru nutriția ta, acum putem determina în ce zone  eşti bine protejat și în ce zone este posibil să ai un deficit datorită metabolismului propriu. Analiza te poate ajuta să eviți alimentele slab tolerate și să oferi organismului nutrienţi importanţi.

Genele și succesul unui program de slăbire.

Obezitatea este o problemă în creștere în țările industrializate și este determinată de o combinație de factori: alimentația necorespunzătoare, lipsa activității fizice și predispoziția genetică.

Cu multă vreme în urmă, atunci când strămoșii noștri erau vânători și culegători care aveau nevoie de fiecare sursă disponibilă de hrană, capacitatea de a stoca excesul de calorii reprezenta o funcție vitală pentru supraviețuire. Cu toate acestea, în prezent, stilul nostru de viață și sursele de hrană au suferit transformări majore, astfel încât aceste trăsături genetice periclitează sănătatea multor oameni. Mâncăm prea mult și nu desfășurăm suficientă activitate fizică, prin urmare, la nivelul societății moderne a sporit riscul obezității.

În prezent, oamenii de stiință consideră că un procent de aproximativ 70% din riscul de apariție al obezității este moștenit, implicând astfel rădăcini genetice. Persoanele care sunt predispuse la obezitate de la naștere se confruntă cu dificultăți mult mai mari pentru a-și menține o greutate normală decât persoanele care nu sunt predispuse la obezitate.

Unii indivizi câștigă în greutate urmând o dietă bogată în grăsimi, în timp ce, asupra altora, dieta bogată în grăsimi nu are niciun efect. Unele persoane pierd foarte ușor în greutate prin exerciții fizice regulate, în timp ce altele, abia dacă înregistrează vreun rezultat supunându-se la același tip de efort. Toate aceste diferențe individuale își au originea chiar în genele noastre, fapt care explică, de asemenea, de ce o persoană care se supune unui regim alimentar sărac în grăsimi obține rezultate remarcabile, în timp ce altele pierd în greutate doar prin exerciții fizice mai intense.

CASIANAFIT

FREE
VIEW