CasianaFIT

Nutriţie şi lifestyle

Managementul greutăţii:

  • Scădere în greutate
  • Creştere în greutate
  • Menţinerea greutăţii

 

O alimentaţie sănătoasă nu se referă la restricţii stricte, mai degrabă este vorba despre a te simţi minunat în propriul corp. Construim împreună un plan alimentar eficient pentru tine!

  • Evaluare iniţială
  • Anamneză
  • Măsurători specifice
  • Întocmire plan alimentar
  • Motivaţie

Genele și succesul unui program de slăbire.

Obezitatea este o problemă în creștere în țările industrializate și este determinată de o combinație de factori: alimentația necorespunzătoare, lipsa activității fizice și predispoziția genetică.

Cu multă vreme în urmă, atunci când strămoșii noștri erau vânători și culegători care aveau nevoie de fiecare sursă disponibilă de hrană, capacitatea de a stoca excesul de calorii reprezenta o funcție vitală pentru supraviețuire. Cu toate acestea, în prezent, stilul nostru de viață și sursele de hrană au suferit transformări majore, astfel încât aceste trăsături genetice periclitează sănătatea multor oameni. Mâncăm prea mult și nu desfășurăm suficientă activitate fizică, prin urmare, la nivelul societății moderne a sporit riscul obezității.

În prezent, oamenii de stiință consideră că un procent de aproximativ 70% din riscul de apariție al obezității este moștenit, implicând astfel rădăcini genetice. Persoanele care sunt predispuse la obezitate de la naștere se confruntă cu dificultăți mult mai mari pentru a-și menține o greutate normală decât persoanele care nu sunt predispuse la obezitate.

Unii indivizi câștigă în greutate urmând o dietă bogată în grăsimi, în timp ce, asupra altora, dieta bogată în grăsimi nu are niciun efect. Unele persoane pierd foarte ușor în greutate prin exerciții fizice regulate, în timp ce altele, abia dacă înregistrează vreun rezultat supunându-se la același tip de efort. Toate aceste diferențe individuale își au originea chiar în genele noastre, fapt care explică, de asemenea, de ce o persoană care se supune unui regim alimentar sărac în grăsimi obține rezultate remarcabile, în timp ce altele pierd în greutate doar prin exerciții fizice mai intense.

 

Ofer consultanţă profesională prin educarea clienţilor cu privire la nevoile lor nutriţionale individuale.

 

Vezi produsele din shop si alege ce ti se potriveste!

CASIANAFIT

FREE
VIEW