Hello! Bine ai venit pe pagina mea.

Daca ai ajuns pana aici inseamna ca esti interesata de un stil de viata sanatos , o schimbare pozitiva in viata ta si de ce nu posibilitatea de a cunoaste persoane cu aceleasi pasiuni si obiective ca ale tale .

Povestea mea

Casiana FIT

C
u o experienta de peste 15 ani pe scenele de dans din Romania, Casiana a decis in urma cu aproximativ 7 ani sa treaca la o noua etapa , cea de instructor sportiv, prin deschiderea unui modern centru sportiv unde promoveaza clasele de aerobic pentru pasionatele de miscare din Sibiu.Cu o capacitate unica de a transpune coregrafii inedite de dans , ea reuseste sa le adapteze nevoilor si beneficiilor fiecarei activitati sportive in parte. Interesata de o continua evolutie profesionala , Casiana face tot posibilul sa fie prezenta la toate evenimentele de profil care au loc in tara si strainatate , atat ca simplu participant cat si ca Presenter.In 2013 impreuna cu partenerul ei au fost nominalizati in Topul Forbes Magazine 30sub30 confirmand astfel seriozitatea si profesionalismul realizat la o varsta frageda intr-o industrie in plina dezvoltare din Romania.

L
a sfarsitul anului 2015 a lansat primul program de sport si lifestyle feminin din orasul Sibiu – LadyUP Body Transformation unde imbina 3 aspecte primordiale pentru succesul unei femei: sport, nutritie si lifestyle. Mai exact este vorba de 8 saptamani de antrenamente, seminarii de nutritie, monitorizare, intocmire jurnal alimentar, socializare, totul intr-un grup restrans de femei curajoase .
“Cand fac sport, simt ca traiesc si eliberez fericirea creata de muzica si de persoanele din jurul meu. Ofer aceasta fericire zi de zi prin activitatile in miscare pe care le ofer atat micutilor de la cursurile de dans cat si doamnelor care aleg sa petreaca o ora de sport “altfel”, producandu-le o deconectare din stresul cotidian si oferindu-le sansa sa se redescopere.” Anul 2017 a insemnat o noua etapa pentru Casiana, care a ales sa-si dezvolte cunostintele si aria de expertiza in domeniul fitness-ului prin parcurgerea cu succes a cursului de tehnician nutritionist realizat de Fitness Scandinavia la Bucuresti.De 5 ani de zile este o prezenta constanta a Conventiei Internationale de Fitness, sustinand clase energice, pline de motivatie si mult zambet.

Contact

Make Your Life Awesome