CasianaFIT

Despre mine

Hello!

Cu o experiență de peste 18 de ani pe scenele de dans din România am decis în urmă cu aproximativ 10 ani să trec la o nouă etapă, cea de instructor sportiv, prin deschiderea unui modern centru sportiv unde promovez de atunci clase de grup fitness pentru pasionatele de mișcare din Sibiu.

Interesată de o continuă evoluție profesională fac tot posibilul de atunci să fiu prezentă la toate evenimentele de profil care au loc în țară și străinătate, atât ca simplu participant cât și ca Presenter.

casiana
casianafit10
IMG_3119
Rulează videoul
  • NUTRIŢIE
  • SPORT
  • MOTIVAŢIE

În 2013 împreună cu soțul meu am fost nominalizați în Topul Forbes Magazine 30sub30 confirmând astfel seriozitatea și  profesionalismul realizat la o vârstă fragedă într-o industrie în plină dezvoltare din România.

La sfârșitul anului 2015 am lansat primul program de sport și lifestyle feminin din Sibiu – LadyUP Body Transformation  unde îmbin 3 aspecte primordiale pentru succesul unei femei: sport, nutriție și lifestyle. 

Anul 2017 a însemnat o nouă etapă importantă pentru mine când am ales să-mi dezvolt cunoștințele și aria de expertiză în domeniul fitness-ului prin parcurgerea cu succes a cursului de tehnician nutriționist realizat de Fitness Scandinavia la București.

2019 a venit cu o nouă provocare în viața mea prin deschiderea unei noi locații de fitness în Sibiu. Un studio de fitness concept focusat pe functional training, personal training, group training și antrenamente individuale.

HABIT30 Fitness Studio a apărut din dorința de a completa serviciile sportive și recreative oferite de GYMBO in Sibiu.

Experienta

de peste 9 ani in domeniu

Flexibilitate

in timp

Servicii

de top

Misiune

Misiunea mea este să te ajut să-ţi atingi obiectivele. Să-ţi ofer doza necesară de energie şi ambiţie pentru a putea să ieşi învingător din această provocare. Fiecare zi din viaţa noastră este o provocare, despre asta este vorba şi când ne decidem la o schimbare a stilului de viaţă.

Viziune

Mi-am propus încă de la început, prin tot ceea ce întreprind, să îmbunătăţesc calitatea vieţii oamenilor printr-un suport constant, individual şi personalizat. Te voi ajuta să mănânci inteligent şi să te antrenezi eficient!s

CASIANAFIT

FREE
VIEW